Начало закон и ред Зловещо! Пещерният човек призна за ново убийство ВИДЕО

Зловещо! Пещерният човек призна за ново убийство ВИДЕО

228
0

Соченият за сериен убиец Михаил Лещарски, известен още като Пещерния човек, покрай пребиваването си в пещерите във Врачанския балкан, където се е укривал от полицията, призна за други свои зверства.

Това стана в предаването „Ничия земя“ по Нова тв.

За да оцелява, той се е прехранвал дори с прилепи. Въпреки това е заловен и е прекарал десетилетия зад решетките за различни престъпления. За Лещарски се знае, че е насилвал собствената си майка и е извършил редица грабежи и убийства.

Осъден е обаче на доживотен затвор само за едно от своите престъпления – жестоко ритуално убийство. Жертвата е 59-годишната Елена Томова, която подслонила Лещарски през 2009 г.  във вилата си в софийското село Владо Тричков. Открита е умъртвена с отрязана дясна гърда и издълбан кръст между очите.

В предаването Лещарски, който е бил насилван от баща си като дете, разкри първото убийство, което извършил. То се случило в далечната 1999 г., когато пребил до смърт жена, след като се напил. „Не помня, може и да съм я изнасилил“, призна Пещерния човек, който твърди, че действията му са провокирани от сбърканата система в страната ни, на която станал жертва още като дете. И не скри, че когато пребие човек, „просто му олеква“. Самият убиец си спомни, че преди близо 10 години се обърнал към топ криминалния психолог Тодор Тодоров преди години с думите: „Ако попаднеш на друг като мен, спри го навреме преди да е направил още много поразии!“.

marica.bg; rodbg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име тук