Начало закон и ред „Братчед, умирам“ подпали екшън в шокова зала

„Братчед, умирам“ подпали екшън в шокова зала

241
0

Авери на пациент нахлуха в шокова зала в Шумен, за да видят приятеля си. Инцидентът бил предшестван от тежка алкохолна вечер в петък. Компания от североизточните шуменски села се почерпила обилно до такава степен, че на един от другарите по маса му станало лошо и се наложило да го карат в болница.

 До там го придружили братовчед му и един приятел. Както е по протокол почерпеният пациент бил вкаран в шокова зала за обработка, а подпийналите мъже от компанията му надзъртали през вратата.

 Пациентът в един момент почнал да стене „Умирам, умирам!“ и предсмъртните му стенания били чути от приятел. Той пък ги препредал на авера братовчед. Братовчедът скочил, блъснал една сестра и нахлул в шоковата зала, въпреки обясненията, че не може да влиза вътре.

„Тука сте дърти и за нищо не ставате!“, констатирал братовчедът. Дошла охрана, охранителят извикал полиция и така били задържани  29-годишен мъж от Хърсово и 31 годишен от Златна нива, предаде Канал 3.

 И двамата били солидно пийнали, до такава степен, че на сутринта когато ги разпитвали единият не помнел нищо, а другият само репликата, че братовчед му умира. Не помнели как влезли и в стая, където междувременно настанили техния приятел и как се разправяли и със санитарката там.

marica.bg; rodbg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име тук