Начало Новини.бг Цветомир Паунов в Сандански: Не бъдете пасивни, а работете за решаване проблемите...

Цветомир Паунов в Сандански: Не бъдете пасивни, а работете за решаване проблемите на хората

197
0

„Не трябва да стоите пасивно, а да се срещате на терен с хората и да работите за решаване на техните проблеми“. Това призова административният секретар на ГЕРБ Цветомир Паунов на среща с актива на партията в Сандански, съобщиха от пресцентъра на партията.

В срещата участваха областният координатор на ГЕРБ-Благоевград и евродепутат Андрейн Новаков, областният административен секретар на партията и народен представител Даниела Савеклиева, еврудепутатът Асим Адемов, народният представител Георги Динев и общинският ръководител на ГЕРБ-Сандански Стоян Стоев.

Според Цветомир Паунов е важно структурите да излязат от състоянието на рутина, което е притъпило чувствителността към обществените проблеми, като общинските съветници трябва да правят политики и да се информира обществеността за всичко което се прави в общинските съвети.

„Важни са селата в общината, защото там има много население, затова започваме пиемни на общинските съветници на ГЕРБ по места. Хората имат нужда да се срещат с нас, да им пмогнем”, подчерта Стоян Стоев.

По време на работната среща бяха коментира проблемите на кметовете на населени места, които не получават подкрепа от общинското управление. Андрей Новаков заяви, че ще се подпомогнат кметовете, за да реализарт свои проекти за облагородяване на селата и превръщането им в по-добри места за живеене. 

Радио Благоевград;РодБГ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име тук