Начало Новини.бг Предстоящи събития на 30 септември у нас

Предстоящи събития на 30 септември у нас

297
0

Пловдив.
От 11.00 часа пред Палата 3 на Международния панаир президентът и върховен главнокомандващ на Въоръжените сили Румен Радев ще открие 14-ата специализирана международна изложба за отбранителна техника „Хемус – 2020″. в Церемонията ще участват също министърът на отбраната Красимир Каракачанов и началника на отбраната адмирал Емил Ефтимов.
*** София.
От 9.00 часа ще се проведе редовно заседание на Народното събрание.
***
София.
От 10.00 ч. чрез видеоконферентна връзка ще се проведе редовно правителствено заседание.
***
София.
От 10.00 ч. в сградата на Народното събрание на площад „Княз Александър I“ 1 ще се проведе пресконференция на ПГ на „БСП за България“.
***
София.
От 9.00 часа в ИНТЕРПРЕД-СТЦ София ще се проведе форум на тема „Корпоративна социална отговорност: устойчиво развитие за българския бизнес“.
***
София.
От 11.00 часа в залата на БТА ще се проведе пресконференция на Съюза на центровете по авто-мото подготовка, Асоциацията за обучение в транспорта, Съюза на българските автомобилисти, Национален автоинструкторски съюз,Български автоинструкторски съюз и Българско обединение на шофьорите.
***
София.
От 11.00 часа в базата на Фондация „Очи на четири лапи“ на бул. „Европа“ 138 ще се проведе дипломиране на обучени кучета-асистенти, откриващи хипогликемични кризи при пациенти с диабет.
***
София.
От 13.00 часа в централата на ПП АБВ ще се проведе среща на ръководството на партията с акад. Антон Дончев.
***
София.
От 13.30 часа в сградата на ВСС ще се проведе заседание на Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет.
***
София.
От 14.00 часа в зала 3 ще се проведе заседание на Комисията по икономическа
политика и туризъм.
***
София.
От 14.30 часа в зала 232 ще се проведе заседание на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред.
***
София.
От 14.30 часа в зала 130 ще се проведе заседание на Комисията по земеделието и храните.
***
София.
От 14.30 часа в зала 1 ще се проведе заседание на Комисията по труда, социалната и демографската политика.
***
София.
От 14.30 часа в зала 238 ще се проведе заседание на Комисията по правни въпроси.
***
София.
От 15.30 часа в зала 456 ще се проведе заседание на Комисията по политиките за българите в чужбина.
***
София.
От 15.30 часа в зала 134 ще се проведе заседание на Комисията по европейските въпроси и контрол на европейските фондове.
***
Бургас.
От 13.30 часа в района на Черноморските солници ще се извърши почистване на северния плаж.
***
Видин.
От 13.00 ч. на археологическия обект „Западна порта на антична Бонония“ (до Професионална гимназия „Михалаки Георгиев“) археолозите ще представят резултатите от работата си през сезона. Ще присъства и кметът д-р Цветан Ценков.
***
Добрич.
От 9.00 часа в Общината ще се състои откриване на Национална научна конференция „80 години от Крайовския договор. Българската и международната общественост за Добруджанския въпрос. Нови документи, нови прочити, нови тези“.
***
Казанлък.
От 11.00 часа на площад „Севтополис“ ще се състои тържествено освещаване знамето на Осми ученически гвардейски отряд и връчване на тамбурмажор на Трети ученически гвардейски духов оркестър при ПГ „Иван Хаджиенов“.
***
Пловдив.
От 10.30 ч. в Зала „Москва + Париж“ на Гранд хотел „Пловдив“ зам.-министърът на регионалното развитие и благоустройството и ръководител на Управляващия орган на ОПРР Деница Николова ще представи новия регионален подход и интегрираните териториални инвестиции за бъдещия програмен период 2021-2027 г. пред представители на общините от Южен централен район. Тя ще проведе и обучение на избраните представители на общините от района в Регионалния съвет за развитие.
***
Пловдив.
От 10.00 часа в зала „Пресклуб“ на панаирния град заместник-министърът на отбраната Анатолий Величков ще даде пресконференция преди откриването на 14-ото международно изложение за отбранителни продукти и услуги „Хемус 2020“.
***
Разград.
От 9.30 часа в хотел „Cartoon“ ще бъде открита 14-ата национална конференция  по проблемите на превенцията на употребата и злоупотребата с наркотични вещества с участието на зам.-министъра на здравеопазването Светлана Йорданова.
***
Разград.
От 10.50 часа на пътя за жп гарата в Разград ще се проведе учение по Безопасност на движението по пътищата. В 12.00 часа ще се състои брифинг на областния управител Гюнай Хюсмен, заместник-председателя на Държавна агенция „Безопасност на движението“ Анжелина Тотева, представители на ОДМВР – Разград и ОДПБЗН – Разград.
***
Стара Загора.
От 10.00 часа в Административната сграда на МТСП – Стара Загора ще се проведе пресконференция, на която трите агенции към министъра на труда и социалната политика ще представят резултатите от дейността си за предходния месец.

cross.bg; rodbg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име тук