Начало Хранене и здраве AquaSource Органична Супер Плодова Енергия С – 60 капсули ID: 278

AquaSource Органична Супер Плодова Енергия С – 60 капсули ID: 278

570
0

Стефка Братоевска, независим дистрибутор на АкваСорс

Тел. 0899641530 

Помогнете на организма си и целогодишно подкрепяйте своята имунна система с този богат източник на витамин С и други антиоксиданти. Нашата комбинация от органични дребни плодове  изобилства от хранителни вещества и притежава сертификати за органичност от ЕС и от Асоциацията за биодинамично земеделие (BDA – Biodynamic Association).

Особено внимание е отделено при събиране и лиофилизиране на плодовете, което се осъществява при достигане на максимална хранителна стойност. Освен това, при използване на този изцяло естествен продукт се постига максимално усвояване на хранителните вещества от организма и това е една допълнителна полза.


AquaSource Органична Супер Плодова енергия C е една от най-добрите натурални хранителни добавки на пазара, предназначени за укрепване на имунната система.
Идеален продукт за хора, които водят активен начин на живот и тези, които изпълняват интензивни физически упражнения. Отлична хранителна добавка за вегани и вегетарианци.


Нашата 100% органична и мощна комбинация от дребни плодове е богат източник на натурален витамин С и антиоксиданти в True-filled капсули, без добавени противослепващи вещества.

Плодовете в нашия продукт са от органично отгледани видове, типични за мястото, където виреят естествено. Установено е, че растенията, които се отглеждат по този начин, имат до два пъти по-високо съдържание на естествени минерали, в сравнение с нормалните видове, които се предлагат в търговската мрежа.


Дребните плодове са може би сред най-богатите на хранителни вещества плодове, но от огромно значение е начинът, по който хранителните вещества се запазват. Много от тези плодове достигат своята зрялост само в определени периоди от годината и затова е необходимо точно тогава да се събират и съхраняват.


Лиофилизацията (сушене чрез замразяване) позволява на хранителните вещества да бъдат съхранени и така да могат да се ползват през цялата година. Всъщност е доказано, че нивата на лиофилизираните хранителни вещества в една порция замразени дребни плодове могат да бъдат дори по-високи от тези в пресните.


Комбинацията от напълно органични дребни плодове в продукта AquaSource Органична Супер Плодова енергия C включва: органична ацерола на прах, лиофилизиран органичен макуй бери на прах, лиофилизиран органичен акай бери на прах и плодове от органичен морски зърнастец на прах.            
                                    

Основни предимства

•           Концентриран източник на натурален витамин С от изцяло органични, богати на хранителни вещества дребни плодове, които по естествен начин подкрепят имунната система.

•           Две капсули на ден осигуряват 100% от хранителната референтна стойност в ЕС за витамин С.

•           Чудесен продукт за хора с активен начин на живот, включително и за спортисти.

•           Богата на антиоксиданти комбинация, която подпомага възстановяването и имунитета.

•           Добър източник на желязо, магнезий и други важни минерали.

•           Спомага за укрепване на имунната система през цялата година и особено през студения и грипен сезон.

•           Притежава сертификат за органичност от Асоциацията за биодинамично земеделие (BDA).

РодБГ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име тук