Начало закон и ред Бащата на зверски убитата и изнасилена от циганина Аксел Андреа от Галиче...

Бащата на зверски убитата и изнасилена от циганина Аксел Андреа от Галиче с шокиращи разкрития

276
0

Адвокат Марковски поиска най-тежкото наказание за убиеца на детето ми, а му казали , че няма доказателства, издаде Асен Симеонов

Делото за жестокото убийство на 18-годишната Андреа от Галиче навлиза в същинската си фаза, но преди минути стана ясно, че делото е отложено. Все още не са ясни причините за решението на съда. БЛИЦ припомня, че зверството беше извършено на 11 януари от непълнолетния тогава Аксел Олеков. Посред нощ той се вмъкнал в бащината къща на жертвата, пребил я, изнасилил я и я убил, а след това си тръгнал с парите, които намерил. Сега е подсъдим по 4 текста на Наказателния кодекс.

Според експертизата въпреки, че е бил непълнолетен Аксел е съзнавал деянията си и е могъл да ръководи постъпките си. Още на разпоредителното заседание обаче стана ясно, че по текстовете, по които е подведен убиецът може да бъде осъден или на 12 или на 18 години затвор. Гневните близки на момичето ще излязат днес на мълчалив протест пред сградата на съда във Враца. „Ход на делото беше даден преди убиецът на детето ми да навърши пълнолетие. Можеше да се изчака, за да има справедливост. Адвокат Марковски поиска най-тежкото наказание. Казали му, че няма доказателства”, сподели в сутрешния блок на Нова телевизия бащата на убитата Андреа – Асен Симеонов.

И заяви, че няма сила да влезе в съдебната зала. „Не се чувствам добре. Няма да издържа да се срещна очи в очи с човека, убил детето ми. Всичко ми напомня за детето, не мога да живея в тази къща. В момента живея при сестра ми.

Blitz.bg;РодБГ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име тук