Начало Култура.бг Билетите за всички прожекции на Синелибри са вече в продажба

Билетите за всички прожекции на Синелибри са вече в продажба

195
0

На хоризонта е шестото издание на единствения по рода си кино-литературен фестивал Синелибри, който обединява ценителите на киното и литературата. Очаква ни вълнуваща поредица от национални и световни премиери, съпътстващи срещи и събития. Сред литературните акценти са автобиографичната книга на легендарния Жан-Жак Ано „Един живот за киното“, която излиза у нас в навечерието на фестивала, както и първото българско издание на романа „Пилат“ на бележитата унгарска писателка Магда Сабо. В рамките на Синелибри 2020 ще видим екранизацията на романа като част от престижната селекция от филми, състезаващи се за голямата награда.

По традиция периодът на фестивала включва богата палитра от промоции и намаления. Заради здравните мерки тази година няма да се предлагат книги с отстъпка пред киносалоните, ето защо прилагаме списък с отбрани литературни заглавия от различни жанрови категории, които можете да си набавите с ексклузивна отстъпка от 35% при поръчка онлайн от www.colibri.bg! Сред тях има книги от емблематичната поредица „Амаркорд“ на издателство „Колибри“, както и незабравими класически и съвременни романи, дали живот на истински киношедьоври, в т.ч. „Смърт във Венеция“ на Томас Ман, „Обслужвал съм английския крал“ на Бохумил Храбал, „Жюл и Жим“ на Анри-Пиер Роше, „Дневникът на една камериерка“ на Октав Мирбо, „На изток от рая“ на Джон Стайнбек, „Хладнокръвно“ и „Закуска в Тифани“ на Труман Капоти, „Шегата“ на Милан Кундера, „Ще се видим там горе“ на Пиер Льометр и много, много други.

Синелибри 2020 ще се проведе между 18 октомври и 8 ноември в София и още седем града в страната под мотото „Възпитание на чувствата“, но достъп до значителна част от филмовите заглавия този път ще имат зрители от цялата страна благодарение на паралелните излъчвания чрез платформата Neterra TV+(www.neterra.tv/plus)! Ето какви пакетни цени на билети предлага платформата:

1 филм – 7 лв.; 3 филма – 15 лв.; 5 филма – 22 лв.; 10 филма – 35 лв.; Всички филми – 47 лв. Повече информация за промоцията ще намерите тук: https://neterra.tv/festival/cinelibri Ако имате въпроси или желаете да следите актуална информация, можете да се присъедините към събитието във фейсбук.

cross.bg; rodbg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име тук