Начало Новини.бг Шокиращо ВИДЕО Подивели протестиращи направиха нещо страшно с гост на „Панорама“

Шокиращо ВИДЕО Подивели протестиращи направиха нещо страшно с гост на „Панорама“

240
0

Протестиращи обградиха евродепутата от ГЕРБ Андрей Новаков, който беше гост в „Панорама“ в петък вечерта.

Повече от 10 минути той беше блокиран от протестиращите, които го обсипаха с въпроси за политиката на управляващите. Поискаха му оставката, скандираха му “предател“, а някой от тях успя и да го наплюе.

Жандармерията направи опит да изведе евродепутата през улиците „Сан Стефано“ и „Шейново“. Последва преследване. В крайна сметка, органите на реда го изведоха през бул. „Евлоги Георгиев“, предава БНТ.

Преди това, около 21:30 ч протестиращите преградиха с клони изхода от БНТ от улица „Тулово“, посока Канала. Преградиха улицата и с обърнати контейнери за смет. 

Събраните обградиха пред сградата черен автомобил и го замеряха с яйца, смятайки, че в него има участник в предаването „Панорама“. Шофьорът показа документи, че колата е на БНБ. Групата обърна на улицата боклуджийски контейнери, наложи се да дойде пожарна кола.

Всички изходи на телевизията бяха блокирани. Засиленото полицейско присъствие беше подсилено с жандармерия.

По информация, идваща от стрийма на “Правосъдие за всеки“, Йордан Цонев от ДПС, който също бе гост в “Панорама“, се е “измъкнал“ незабелязано от сградата на БНТ.

Третият от гостите пък – Кристиан Вигенин от БСП, също бе спрян от протестиращи, като комуникацията с него бе далеч по-спокойна, но в никакъв случай поощрителна към БСП.

marica; rodbg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име тук