Начало Дарителство Раздават храни на нуждаещи се в Белоградчик

Раздават храни на нуждаещи се в Белоградчик

192
0

В община Белоградчик започна раздаването на храни. От началото на месеца БЧК- Видин раздава по общини хранителни пакети на уязвими български граждани. Заредени с продукти са вече три общини- Грамада, Бойница и Кула.
„Днес зареждаме община Белоградчик. В утрешния ден отново ще продължи зареждането. В днешния ден зареждаме всички села, в утрешния ден ще докараме количествата за самия град Белоградчик. Бенефициентите за цялата община са 550 лица с по един пакет и 78 лица с по два пакета или общо пакетите за община Белоградчик са 706, като само за град Белоградчик 359 лица получават по един пакет и 68 лица ще получат по два пакета“, съобщи Цветелина Петрова– директор на БЧК- Видин.
По два пакета ще получат многодетните семейства. В понеделник и вторник хранителни пакети ще бъдат доставени в община Ружинци. В град Видин раздаването започва на 19 октомври на улица „Искър“ №5 Б. В един пакет има 16 вида продукти.
Раздаването на продукти е в изпълнение на Оперативната програма за храни и/или основно материално подпомагане, съфинансирана от Фонда за европейско подпомагане на най-нуждаещи се лица. 

Радио Видин;РодБГ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име тук