Начало Култура.бг Традиции.бг Дълъг Никулденски уикенд за празника на Бургас

Дълъг Никулденски уикенд за празника на Бургас

184
0

Площад „Тройката“ ще е центърът на веселбата с Тони Димитрова, „Мери бойс бенд“ и стендъп комеди

Никулденската програма на Община Бургас тази година е ориентирана към туризма. Обявяваме събитията по-рано, за да могат хотелиери и ресторантьори да поканят гости от страната, защо не и от съседни страни, съобщи заместник-кметът Диана Саватева:
„Това е класически уикенд, който дава възможност на нашите гости да прекарат три пълноценни дни най-малко с две нощувки. Има достатъчно време хората да си планират почивката.“ 
Програмата започва още на 4 декември с вечерно шоу на площад „Тройката“ – стендъп комеди с известни български артисти. В събота вечерта акцентът в програма е участието на групата „Мери бойс бенд“. Навръх празника в неделя звезден бургаски отбор начело с Тони Димитрова ще весели бургазлии и гостите на града. 
Около сцената са предвидени и места, откъдето да се купи прясно приготвена риба, както и да се пие по чаша вино. В проявите на 6 декември ще се включи и проектът „БулевАрт“, който ще оживи централната улица „Богориди“. Участниците се подготвили креативни решения, с които местата за хапване се превръщат в мини центрове за улично изкуство. 

Радио Бургас;РодБГ 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име тук