Начало закон и ред Откриха над 2 кила марихуана в барака в с. Болярци

Откриха над 2 кила марихуана в барака в с. Болярци

305
0

Криминалисти са иззели над 2 и половина килограма наркотично вещество от стопанска постройка в с. Болярци и 83 стръка растения от имота на 38-годишен мъж в село Кочево.

Марихуаната е иззета в хода на спецакция по линия „Наркоразпространение“, проведена на територията на селата Болярци и Кочево. В постройка на територията на бивш стопански двор в село Болярци, ползвана от 34 годишен криминално проявен мъж, са открити изсушени растения с външни признаци, наподобяващи марихуана. Експертна справка е установила, че иззетото количество е с тегло 2кг 640 гр.

Извършителят на престъплението е с повдигнато обвинение, като в хода на акцията при проверка на лицето е установено, че същото управлява и лек автомобил „Опел вектра“ под въздействие на наркотични вещества.

При друга проверка на къща в село Кочево криминалистите открили 13 саксии със засадени растения в тях. Отглежданата марихуана била обирана и складирана в бидон с течност. При претърсването на имота са иззети още 70 стръка растения, потопени в бидони.

Престъплението е извършено от 38 годишен пловдивчанин, който при стопанисването на наследствения имот използвал и електрическата енергия чрез незаконно присъединяване към електро преносната мрежа. Разследващите от РУ Асеновград работят по дадени указания от РП.

Монитор;РодБГ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име тук