Начало закон и ред Страшна трагедия! Ученик уби с нож в сърцето 13-годишно момиче

Страшна трагедия! Ученик уби с нож в сърцето 13-годишно момиче

190
0

Страшна трагедия се е разиграла в павелбанското село Скобелево! Полицията разследва убийство на момиче на 13 години, а за престъплението е задържано 14-годишно момче на от същото село. Това потвърди днес за „24 часа“ окръжният прокурор на Стара Загора Дичо Атанасов.

Инцидентът станал в събота към 15 часа на улица в циганската махала на Скобелево. Двете деца се скарали за някакви вещи, при което Туджай извадил нож и наръгал 3 пъти Диана – два от ударите попаднали в сърцето и бъбреците на момичето, разказват в селото. Близки се обадили за линейка, но решили, че тя ще се забави и натоварили раненото дете на личен автомобил, за да го закарат по-бързо в Спешния център в Казанлък. То починало по пътя. Момичето е седмокласничка в основното училище на Скобелево.

 Туджай е ученик в осми клас в Павел баня, навършил 14 години преди няколко месеца. До миналата година учел в Скобелево. Там с него работили ресурсни учители, тъй като имал специални образователни потребности. За установяване на моментното му състояние е назначена комплексна психолого-психиатрична екпертиза, каза още окръжният прокурор.

marica.bg; rodbg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име тук