Начало Новини.бг Президентът Радев: Следвам стриктно правилата, чувствам се отлично

Президентът Радев: Следвам стриктно правилата, чувствам се отлично

177
0

Чувствам се в отлично здраве. Спазвам стриктно предписанията на РЗИ и относно тестване, и относно карантиниране. Това коментира президентът Румен Радев , който присъства на деня за демонстриране на способности на тактическо учение на полигона Корен, съобщава БНР. 

Той изтъква, че по закон има ясно определен орган, който е оторизиран и компетентен да налага и да отменя карантина, това е РЗИ.

„Следвам стриктно правилата – така е разпоредило РЗИ, така изпълнявам абсолютно всичко! Няма да участвам повече и да коментирам“, каза той. 

По думите му  правителството предлагало разоряващ бюджет и огромни харчове без цели, без план, без ясни процедури, без обосновка за резултатите от тези харчове.“ Това е целта на режисирания скандал – да се отклонява вниманието. Коментарът ми е, че бюджетът е разоряващ“, каза той. Държавният глава изрази опасенията си, че бъдещите поколения ще бъдат натоварени с погасяването на дългове, с които настоящото управление „си купува спокойствие и власт с парите на гражданите“., съобщиха по-късно от администрацията на президента. Радев предупредил за опасната тенденция средствата на данъкоплатците да бъдат разходвани непрозрачно, а чрез бюджетното планиране изкуствено да се създава бюджетен излишък, който се използва безконтролно. 

Монитор;РодБГ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име тук