Начало закон и ред Извънредно: Крупен бизнесмен бе открит мъртъв с огнестрелна рана

Извънредно: Крупен бизнесмен бе открит мъртъв с огнестрелна рана

287
0

Румен Тодоранов, председател на Регионалния фермерски съюз – Павликени и член на Националната асоциация на зърнопроизводителите, бе открит мъртъв с огнестрелна рана от пистолет в бащината му къща в търновското село Поликраище.

Откриха известен земеделски производител прострелян в дома му

Все още не е ясно какво точно се е случило в къщата, където продължават огледите на криминалистите. Полицията работи по всички версии, включително и за самоубийство.

Сутринта Румен Тодоранов е отишъл на работа и както обикновено разпределил задачите на служителите си. След това се отправил към родната си къща. По думите на хората в селото той се е държал нормално и нищо не предвещавало трагедията, съобщиха търновските сайтове „Янтра Днес“ и „Борба“.

По неофициална информация земеделският производител не е имал финансови проблеми. Той стопанисва 11 500 дка, засети основно с пшеница, ечемик, рапица, слънчоглед и царевица. Земята, която обработва, е основно в Горнооряховска и Търновска област – в селата Хотница, Русаля, Момин сбор, в Поликраище, Крушето, Първомайци и Янтра. Тодоранов развива и биологично производство – ябълки и сини сливи на площ от 72 дка.

Румен Тодоранов е семеен, баща на три дъщери.

blitz.bg; rodbg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име тук