Начало Новини.бг Управляващи и опозиция се скараха за кворума в парламента

Управляващи и опозиция се скараха за кворума в парламента

301
0

ГЕРБ към БСП: Вашата наглост е безмерна

Пленарното заседание започна отново със спор между ГЕРБ и БСП. Няколко депутати се включиха онлайн според приетото предложение карантинирани депутати да участват в заседанието.

В началото на заседанието на парламента БСП предложи да се проведе изслушване на здравния министър проф. Ангелов. Председателят на НС Цвета Караянчева не го подложи на гласуване, защото не е направено по надлежния ред. 

Вашата наглост е безмерна,продължавате да се криете по кулоарите, заяви Даниела Дариткова, председател на ПГ на ГЕРБ. Явно партинзанлъкът ви е останал, обърна се Дариткова към групата на БСП, която не се регистрира в зала. Проявете отговорност, престанете с тези дребни партизански игри, призова още Дариткова. 

Българските граждани искат да разберат какво се случва в здравеопазването, заяви Георги Свиленски, заместник-председател на ПГ на БСП в отговор на критиките на ГЕРБ. Важно е да се изслуша министъра, но когато участвате в кворума, каза Дариткова. Имаме нужда да чуем професор Ангелов, каза проф. Георги Михайлов от БСП. Тези колеги не са отишли да видят какво се случва в болниците, обърна се пък Лъчезар Иванов от ГЕРБ към БСП.  

‘От БСП си играят на котка и мишка. Недопустимо в такъв момент да съботираш държавата“, се включи в разгорещената дискусия лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки и определи БСП като безидейна опозиция.

Монитор;РодБГ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име тук