Начало закон и ред ЕКШЪН ВЪВ ВРАЦА: Мъж заля полицаи с бензин и опита да ги...

ЕКШЪН ВЪВ ВРАЦА: Мъж заля полицаи с бензин и опита да ги подпали

182
0

Все още не са ясни мотивите за действията му

Екшън, гърмежи и подпалена кола разтърсиха центъра на Враца. Мъж връхлетя с автомобила си на пешеходната зона, поля колата с бензин и я подпали пред сградата на Общината. При опита да бъде арестуван, атакува с бензин и полицаите.

Всичко започнало от бариера, която мъжът ударил с колата си и така успял да влезе в пешеходната зона. Спрял пред Общината, полял автомобила с бензин и го запалил.  Полицаи от полицейското управление, което е на десетина метра, незабавно дошли и започнали да гасят, но той влязъл с тях в конфликт.

Пред екипа на NOVA нападателят не обясни защо се е решил на атаката срещу Общината.

Местопроизшествието се намира на изключително възлово, оживено място. Има заведения, две детски площадки, Школа по изкуствата за деца. Според източници на NOVA пред полицаите мъжът обяснил, че много внимавал да не блъсне дете, докато докарвал колата си на това място.

„Когато в центъра на града си запалиш автомобила, взривяват се гуми и застрашаваш живота на толкова много хора?! Когато застрашаваш живота на мнозина на публично място… какво?! Това е акт на тероризъм и аз смятам, че такива хора трябва да получават цялата строгост на закона, за да разберат, че каквото и да се случи, не е това начинът да изразяваш себе си, недоволствата си, личните си проблеми…”, категоричен е кметът Калин Каменов.

NOVA;RodBG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име тук