Начало География.бг Съборени дървета и клони заради вятъра във Варна

Съборени дървета и клони заради вятъра във Варна

289
0

Силният вятър събори дърво на бул. „Осми Приморски полк“ във Варна. Друго по-голямо дърво е опряло терасите на жилищен блок на ул. „Болград“. Пожарната не е могла да го премести, съобщи за Радио Варна дежурният в община Варна. През нощта са получени сигнали за паднали клони по бул. „Цар Освободител“.  През нощта е имало сигнали за заледявания по пътя за Каменар.

Градският транспорт се движи нормално към този час. Няма ограничения по пътищата във Варненска област, съобщи за Радио Варна дежурният в Областно пътно управление /ОПУ/. 49 машини са почиствали и лугирали пътните настилки през нощта.

Проходими при зимни условия са пътищата и в Добричка област. Няма затворени пътни участъци към момента, информира дежурният в ОПУ-Добрич. 27 машини обработват пътните артерии.

За няколко часа през нощта беше ограничено движението на МПС над 12 т. по пътя Силистра – Шумен,  Русе – Силистра и по път Силистра-Добрич поради интензивен снеговалеж и снегопочистване, съобщиха от АПИ. Задължително е движението с вериги.

БНР;РодБГ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име тук