Начало Хранене и здраве За витамин Д след ваксинацията срещу Ковид- 19, за витамин Д преди

За витамин Д след ваксинацията срещу Ковид- 19, за витамин Д преди

370
0

Стефка Братоевска, независим дистрибутор на АкваСорс

тел. за връзка и поръчки 0899641530

Според руския диетолог Виктор Тутелян, цититан от ТАСС, витамин Д трябва да се приема след ваксинирането срещу Ковид-19, защото при мнозина се наблюдава дефицит на витамин Д и други мастноразтворими витамини. Самата ваксина стимулира изработването на антитела, които са белтъчни структури.

Предпочитам да приемам витамин Д преди, за да нямам дефицит и да не ме застрашават последствията от него.

Вече 1 година вземам всеки ден Органичен витамин Д. Излиза ми само 1,10 лв на ден, а когато е подарък при промоция, съответно е безплатен. Заради възрастта и имунитета, заради менопаузата, за предпазване от остеопороза. Този витамин има способността да съпровожда калция до костите, а не той да отива в ставите, например и да ги прави втвърдени и слабо подвижни. Аз минах 65 и това е много важно за хората като мен. Моят съпруг също го взема от есента, макар че досега се противеше и вземаше само пробиотици и Суперантиоксидант. Негови колеги починаха от рак на дебелото черво. А витамин Д пази от 15 вида рак, между които на дебелото черво, на гърдата, толкова разпространени напоследък.

Предпочитам да си дам левчетата за витамин Д и другите натурални витамини и минерали, антиоксиданти, които  пазят мен и семейството ми и ни осигуряват силен имунитет! Иначе, къде не съм ги дала!!!

РодБГ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име тук