Начало Доктор.бг Безплантни прегледи за преболедували коронавирус в Александровска

Безплантни прегледи за преболедували коронавирус в Александровска

258
0

Нова програмата за консултиране и лечение на пациенти преболедували COVID-19 ще бъде представена днес в Александровска болница.

От понеделник – 8 февруари, болницата ще започне безплатни прегледи за пациенти, които вече са прекарали инфекцията. Екип от различни специалисти ще преглежда и консултира всеки пациент, записал час за безплатна консултация. Прегледите ще се извършват от екип от специалисти по пулмология, кардиология, нефрология, неврология и психиатрия след записване на час за безплатна консултация на тел. 02/9230467.

Програмата за консултиране, лечение и рехабилитация на пациенти, преболедували Covid-19, е разработена съвместно от УМБАЛ „Александровска“ и Национален комплекс „Специализирани болници за рехабилитация“. Това ще даде възможност пациенти, преминали през болницата да продължат възстановяването си в следните санаториуми: Баните Смолян, Банкя, Баня Карлово, Велинград, Вършец, Кюстендил, Момин проход, Наречен, Овча купел, Павел баня, Сандански, Хисаря, Поморие.

При нужда пациентите ще бъдат проследявани и консултирани от лекарите на Александровска болница онлайн и посредством възможностите на телемедицината.

Монитор;РодБГ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име тук