Начало закон и ред Бързи и яростни: Спипаха надрусан рапър след луда гонка по магистрала СНИМКИ

Бързи и яростни: Спипаха надрусан рапър след луда гонка по магистрала СНИМКИ

422
0

32-годишният бургазлия, който открадна такси във Варна и си спретна зрелищен екшън с полицейските служители по АМ „Хемус“, се оказа известният рапър Никола Нанев, познат с прякора си Гарджока, пише „Флагман“. 

Бързи и яростни: Спипаха надрусан рапър след луда гонка по магистрала СНИМКИНовиниИнформация

Снимка Флагман

Скандалният рапър профучал през две патрулки по трасето, като не се подчинил на стоп палките. В Шумен обаче е заклещен от трети екип на ченгетата, където е арестуван. 

Гарджока, освен че бил с отнета шофьорска книжка, бил и надрусан с пико, показал резултатът от теста за наркотици. Вчера сутринта Нанев потеглил с краден таксиметров автомобил – „Дачия Логан“ с варненска регистрация по магистралата в посока Шумен.

Била създадена полицейска организация, благодaрение, на която Гарджока е арестуван и отведен в районното управление в Шумен. 

Униформените на място установили, че скандалният рапър е лишен от правото да управлява за срок от 2 години и има наложена глоба в размер на 2000 лева, заради това, че през февруари 2020 година при проверка на пътя отказал да бъде тестван с техническо средство. 

В момента бургазлията се намира в ареста във Варна.

Никола Нанев Гарджока е част от „East Coast Cash Crew“ (E.C.C.C.) – банда бургаски рапъри, доста популярни по източния бряг. Пеят за жени, секс, пистолети, куршуми и разбира се пари. През 2015 г. дори бургазлиите бяха отличени с наградата на “359 Hip Hop Awards” за най-добра група на 2014 година.

marica.bg; rodbg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име тук