Начало закон и ред Първа СНИМКА на бащата, заклал 2-г. си дъщеричка в Севлиево! Шокиращи подробности...

Първа СНИМКА на бащата, заклал 2-г. си дъщеричка в Севлиево! Шокиращи подробности за зверството

308
0

Мъжът е бил само 4 дни в психиатрия, но е освободен по настояване на собствената му съпруга, издадоха лекари

4 дни е прекарал в психиатрия бащата, който преряза гърлото на собственото си 2-годишно детенце в четвъртък в Севлиево. Той е бил освободен от лечебното заведение по настояване на съпругата му, информира Нова телевизия. 

БЛИЦ припомня, че в четвъртък в 12:30 на тел. 112 е получен сигнал за инцидент в град Севлиево. Когато полицията пристига на място открива мъж с порезни рани по крайниците и 2-годишно дете с прерязано гърло, лежащо в локва кръв. 

На същата гледка се е натъкнала и майката на убитото момиченце, която се прибрала заедно със сестричката му, минути след ужаса, станал в апартамент близо до основно училище в града. 

Смразяващи подробности за клането на 2-годишното момиченце в Севлиево

Лекарят, който е приел мъжът след престъплението в лечебно заведение, коментира състоянието му: „Абсолютно недекватен с рани по крайниците. Не искам да говоря повече, не е моя работа. Има тук лекуващи лекари, това не е моя работа, аз просто давам дежурство“, казва той.

Друг лекар разкрива, че мъжът е бил едва 4 дни в болница, след което е изписан. Бил е в ступорно състояние, но е бил изписан по настояване на неговата съпруга.

Каква е причината, отключила невероятната агресия у бащата, та да посегне и да отнеме живота на собственото си дете, все още не е ясно. Криминалисти и прокурори извършваха огледи в жилището, където се е разиграла кървавата трагедия.

Заради все още началния етап на разследването от прокуратурата и полицията официална информация не беше дадена. Очаква се вероятно това да стане в петък, след като бъдат изяснени основните посоки на разследване и работните версии.

Като възможни предположения за отключване на агресията у мъжа се сочат психиатрични проблеми или тежък семеен конфликт между двамата съпрузи. Бащата убиец е имал психично заболяване и е лекуван в психиатрия. Преди да се отключи болестта му, е работил като охранител, разказват севлиевци.

Семейството има още едно по-голямо момиче, което е ученичка.

blitz.bg; rodbg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име тук