Начало Култура.бг Ирена Гъделева: С „Музикант на годината“ искаме да дадем криле на бъдещите...

Ирена Гъделева: С „Музикант на годината“ искаме да дадем криле на бъдещите таланти

286
0

В 30-ото издание на националната анкета „Музикант на годината 2020“ на предаването за класическа музика „Алегро виваче“ на програма „Хоризонт“ Ви призовава да изберете своя фаворит сред 11 номинирани от екипа на предаването ярки таланти. 

„Слушателите могат да гласуват по два начина – в специалната страница за гласуване muzikant.bnr.bg, подредени по азбучен ред, с подробна информация за номинираните и музикалните изпълнения. Можете да подкрепите фаворита си и на тел. 02 9336 336 – всеки вторник по време на предаването „Алегро виваче“ от 21.15 до 22.30 часа. Гласуването продължава до 28 февруари 2021 г. Всички номинирани са страхотни, но все пак „Музикант на годината 2020“ ще бъде за този с най-голям брой гласове“, посочи в предаването „Преди всички“ Ирена Гъделева, музикант и водещ на музикалното предаване на програма „Хоризонт“ „Алегро виваче“. 

„Всеки човек гласува само по веднъж, защото анкетата не е анонимна, а всеки застава с името си. Нашата идея е да подкрепим млади таланти, които дебютират тепърва, това стана през 2008 година, като инициатор на идеята е Олга Камбурова, и сега вече виждаме, че тази награда е много окриляваща за тези млади музиканти“.

БНР;РодБГ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име тук