Начало закон и ред Разпитват свидетели по делото за смъртта на Милен Цветков

Разпитват свидетели по делото за смъртта на Милен Цветков

278
0

С разпит на свидетели продължава делото за смъртта на журналиста Милен Цветков. На днешното заседание се очаква да бъдат изслушани очевидци на тежкия пътен инцидент, при който загина Цветков.

На първото заседание във вторник показания дадоха годеницата и приятели на подсъдимия Кристиан Николов. Те разказваха за купона, на който са били преди деня на катастрофата. Никой от тях не каза дали е видял Николов да взима наркотици. свързани

Кристиaн за смъртта на Милен Цветков: Не мога да си представя какво им е на близките

Кристиaн за смъртта на Милен Цветков: Не мога да си представя какво им е на близките

Годеницата на Кристиан през сълзи: Опита се да помогне на Милен Цветков

Годеницата на Кристиан през сълзи: Опита се да помогне на Милен Цветков По време на разпита си годеницата на Кристиан Николов – Симона Цанкова, която е била в джипа, с който той удари колата на Цветков, каза, че Кристиан е бил първият, който се опитал да му окаже първа помощ. Че за това има и свидетели, твърди и адвокатът на подсъдимия.

На Великден миналата година джипът на Николов помете колата на Милен Цветков, който чакаше на червен светофар. Според разследващите 22-годишният мъж е шофирал с два пъти над разрешената скорост, а в кръвта му са открити три вида наркотици.

Bulgaria ON AIR;RodBG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име тук