Начало Новини.бг Заради 3 март движението в София се реорганизира още от вторник

Заради 3 март движението в София се реорганизира още от вторник

337
0

Предвидените събития, с които ще честваме Националния празник – 3-ти март, ще променят и движението в центъра на столицата още във вторник, 2 март, информира агенция БГНЕС.

От 14:00 часа на 2 март до 08:00 часа на 3 март се забранява престоят и паркирането на северозападната част от паркинга на пл. „Св. Александър Невски“ между ул. „Оборище“ и ул. „11-ти август“;

От 08:00 часа до 12:30 часа на 3 март се забранява престоят и паркирането както следва:

– северозападната дъга на паркинга на пл. „Св. Александър Невски“ между ул. „Оборище“ и ул. „11-ти август“;

– по ул. „Оборище” между пл. „Св. Александър Невски“ и ул. „Г.С. Раковски”;

– по ул. „11-ти август” между бул. „Княз Ал. Дондуков” и пл. „Св. Ал. Невски”;

– по ул. „15-ти ноември” между бул. „Цар Освободител” и пл. „Св. Ал. Невски”;

– на пл. „Николай Гяуров“.

От 14:00 до 20:00часа на 3 март няма да може да се спира на пл. „Народно събрание“; югоизточната и югозападната част на пл. „Св. Александър Невски“ и в участъка зад храм-паметник „Александър Невски“.

Забранява се влизането на пътни превозни средства, както следва:

От 09:00 до 12:00 часа на 3 март по ул. „Оборище“ между ул. „Г. С. Раковски“ и бул. „Васил Левски“; по ул. „Московска“ между ул. „Г. С. Раковски“ и бул. „Васил Левски“; по ул. „15-ти ноември“; по ул. „11-ти август“ между ул. „Оборище“ и ул. „Московска“; по ул. „Париж“ между ул. „Врабча“ и ул. „Московска“; по ул. „Г. С. Раковски“ между бул. „Цар Освободител“ и бул. „Кн. Александър Дондуков“, при навлизане и изтегляне на блоковете.

Няма да се пускат автомобили от 11:30 до 12:30 часа на 3 март по ул. „Леге“ между бул. „Цар Освободител“ и ул. „Съборна“.

Коли няма да влизат от 14:00 до 20:00 часа на 3 март, както следва:

по бул. „Цар Освободител“ между бул. „Васил Левски“ и ул. „Г. С. Раковски“; по ул. „15-ти ноември“; по ул. „Цар Шишман“ между ул. „Аксаков“ и бул. „Цар Освободител“; по ул. „Аксаков „ между бул. „Васил Левски“ и ул. „Цар Шишман“; по ул. „6-ти септември“ между бул. „Цар Освободител“ и ул. „Аксаков“.

Столична дирекция на вътрешните работи осигурява охрана, постове за контрол и регулиране на движението на възловите кръстовища за горепосочените време и места.

bnr.bg; rodbg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име тук