Начало Култура.бг Мария Бакалова спечели наградата „Изборът на критиците“

Мария Бакалова спечели наградата „Изборът на критиците“

264
0

Израствайки в предградията на Бургас, ми е трудно да повярвам, че в момента стоя тук, заяви актрисата

Мария Бакалова получи още едно отличие за ролята си в „Борат“ 2. Тя е носител на наградата „Изборът на критиците“ за най-добра актриса в поддържаща роля, съобщиха „Холивуд рипортър“ и „Билборд“. Наградите са за игрални филми и телевизионни сериали и предавания.

Актьорът Орландо Блум обяви наградата на Бакалова, която спечели в конкуренцията на Елън Бърстин („Да намериш отново себе си“), Глен Клоуз („Елегия Хилбили“), Оливия Колман („Бащата“), Аманда Сайфред („Манк“), Юн Ю-джун („Минари“)„Благодаря изключително много на асоциацията на критиците! Мамо, тате, обичам ви безкрайно много. Израствайки в предградията на Бургас, ми е трудно да повярвам, че в момента стоя тук. Саша, ти ми даде този шанс. Благодаря ти за подкрепата! Тази награда е за всяко малко дете, където и да е по света – мечтите ти са възможни!“, заяви Мария Бакалова, цитирана от БНР.

Големият триумф бе за филма Nomadland на китайската режисьорка и сценаристка Хлое Джао, който взе наградите за най-добър филм, най-добър режисьор, най-добър адаптиран сценарий и най-добра операторска работа.

Кари Мълиган спечели приза за най-добра актриса. За най-добър актьор посмъртно беше обявен Чадуик Боузман за изпълнението му в „Черното дъно на Ма Рейни“. Наградата за най-добрият актьор в поддържаща роля отиде при Даниел Калуя за участието му в „Юда и Черният месия“.Наградите „Изборът на критиката“ бяха раздадени за 26-и път на „хибридна“ церемония – на живо и виртуална, като водещият Тай Дигс и някои от звездите бяха на живо на сцената в Лос Анджелис, а номинираните и наградените се включваха от различни места онлайн.

Радио Бургас;РодБГ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име тук