Начало Спорт.бг Варна е бойната столица на България

Варна е бойната столица на България

269
0

Безплатни тренировки по кикбокс за деца в неравностойно положение

33-годишният Ангел Ангелов осигурява безплатни тренировки по кикбокс за деца в неравностойно положение. Те ще са по график при най-добрите треньори във Варна. Ангелов вече записва кандидати и е пуснал съобщение в социалните мрежи.

Идеята за тренировките се ражда спонтанно, казва варненецът. Всеки ден след работа вижда пред блока си деца, които постоянно стоят на една от пейките. 

„Видях ги, че почнаха да гледат колите, да им се въртят щуротии. Седнах при тях, поговорихме си и се оказа, че тези деца, които се събират там, всъщност ги гонят отвсякъде, тормозят ги квартални банди. Казаха ми, че живеят в един дом за деца без родители. Като ги гледах и си спомних за мен като малък, как тренирах в залите и ми стана много кофти, че това са едни деца без майка и баща, които не знаят какво да правят в свободното си време.“

Затова Ангел решава да им покаже алтернатива, а именно какво може да им предложи спорта. Той самият е тренирал непрофесионално близо 20 години, което му е помогнало много за изграждането на характера. Не случайно е избрал да предложи на децата кикбокс. Според него той събира на едно място най-доброто от бойните спортове.

Ангел Ангелов е направил публикации в интернет с които е разпространил съобщението, че събира група за тренировки по кикбокс.

Може да се свържете с него през профила му във фейсбук!

Радио Варна;РодБГ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име тук