Начало образование.бг Стартират номинациите за учител и ученик на годината в община Хасково

Стартират номинациите за учител и ученик на годината в община Хасково

269
0

Приемат се предложения за отличията „За заслуги към образованието и културно дело“ в Община Хасково през 2021г., съобщават от местната администрация.

Наградите са за постижения в системата на образованието и системата на културата през предходната година.

От община Хасково информират, че аргументирани предложения за номинации, придружени с документи /награди, грамоти, отличия, препоръки, анкети, независими оценки и други/ се приемат в деловодството на Община Хасково и на ел. поща: y.ivanova@haskovo.bg или m.slavov@haskovo.bg в срок до 30.03.2021 г.

Предложенията следва да са изготвени:

– за учителите – от педагогическите съвети на училищата, от граждански и професионални сдружения и инициативни комитети;

– за културните деятели – от професионални колективи, от граждански и професионални сдружения и инициативни комитети.

Наградата „Ученик на годината“ в системата на училищното образование в Община Хасково се присъжда на ученици с високи постижения в областта на науката, изкуствата и спорта за периода от месец май 2020г. до момента на номинацията. Номинациите във връзка със Статут на наградата „Ученик на годината“ се изготвят от училищните директори след решение на педагогическия съвет и се приемат в деловодството на Община Хасково и на посочените ел. пощи y.ivanova@haskovo.bg или m.slavov@haskovo.bg в срок до 17.05.2021 г.

Haskovo.LIVE;RodBG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име тук