Начало закон и ред Пребита селянка бере душа с коронавирус в интензивното в Шумен

Пребита селянка бере душа с коронавирус в интензивното в Шумен

268
0

Жена на 68 години от село Цани Гинчево е настанена в тежко състояние в болницата в Шумен след зверски побой от съселяние. Добра М. е с фрактури на черепа, на ребра и множество травми. При рутинен преглед е била изследвана за коронавирус и се е оказала с положителен тест за COVID-19, наложило се е да бъде интубирана, научи „Монитор“.

За случая съобщиха съселяни на Добра М., а вчера от Съдебната палата в Шумен потвърдиха косвено случая като съобщиха, че заподозреният като извършител на побоя мъж от Цани Гинчево е арестуван и му е наложена постоянна мярка за неотклонение „Задържане под стража“.

Жената била намерена в събота в безпомощно състояние в дома си със сериозни следи от побой. Била удряна с твърд предмет, най-вероятно с цепеница за горене. Откарана е веднага в интензивното отделение на болницата в Шумен. Бързо разследване показало, че извършител на побоя е местен жител, 25-годишният Константин К. Младият мъж ходел при жертвата многократно и също така многократно я пребивал – искал от нея пари. На Константин К. било повдигнато обвинение за грабеж при условията на опасен рецидив, придружен с нанасяне на средна телесна повреда.

Монитор;РодБГ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име тук