Начало Новини.бг Огнеборци спасяваха хора и къщи

Огнеборци спасяваха хора и къщи

265
0

Огнеборците спасиха мъж, паднал от мост на ул. “Дойран“ в Шумен. Това съобщиха от полицията. Сигналът е бил приет около 10 ч. вчера. Екипът извадил пострадалия 58-годишен мъж, който паднал под моста в реката. Бил мокър, намръзнал. Оказана му е помощ.

Късо съединение стана причина за пожар в складово помещение на ул. “Индустриална“ в Шумен. Сигналът за произшествието е бил получен около 7 ч. тази сутрин /18.03/. Пристигналият на място противопожарен екип установил, че пламъците в мебелен цех тръгнали след късо съединение в ел. инсталацията. Пожарът е ликвидиран с помощта на 600 л. вода. Опушени са около 50 кв. м стени, унищожена е ел. инсталация и две осветителни тела. Сградата е спасена от опожаряване благодарение на бързата реакция на огнеборците.

Огнеборците спасиха и дървена барака от пламъците малко преди полунощ. Пожарът е станал във вилен имот в местността „Станата“ край Нови пазар. Екипът погасили пламъците, които тръгнали след висока температура в тялото на комина с помощта на 150 л. вода.

Радио Шумен;РодБГ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име тук