Начало Спорт.бг Седмо място за бургаските скиори от ОДМВР

Седмо място за бургаските скиори от ОДМВР

343
0

Седмо място в отборното класиране завоюва екипът на ОДМВР – Бургас, участвал за първи път в Републиканското първенство по ски алпийски дисциплини и биатлон в Добринище. Надпреварата, в която се включиха 92 състезатели от 14 спортни клуба, се проведе на пистите под връх Безбог. Отборът на крайморската дирекция бе класиран малко след призовата тройка, оглавена от екипа на Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“, с първи подгласник отбора на ОДМВР – Благоевград и втори подгласник – отбора от Академия на МВР.

Надпреварата се проведе в няколко дисциплини: слалом – жени и мъже, гигантски слалом – жени и мъже и биатлон. При жените в категория „45 +“, дисциплина „слалом“ първо място завоюва Катя Диянова от Първо Районно управление – Бургас. Диянова спечели и първо място при жените в категория „45 +“, дисциплина „ гигантски слалом“, а съотборничката й – Радина Костова от Четвърто Районно управление – Бургас отвоюва второто място при жените в категория „до 35 години“, дисциплина „ гигантски слалом“.

Мъжете в отбора на ОДМВР – Бургас – Ангел Недков, Панайот Иванов и Димитър Узунов срещнаха сериозна конкуренция в служителите от останалите структурни звена на МВР, включили се в Републиканското първенство по ски алпийски дисциплини и биатлон, но представянето им ги амбицира за още по-големи успехи в бъдеще по снежните писти.

Радио Бургас;РодБГ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име тук