Начало закон и ред Пожар изпепели заведение в Стара Загора

Пожар изпепели заведение в Стара Загора

320
0

Шестима души са евакуирани заради пожар в Стара Загора. Те са прегледани в Спешния център и са освободени за домашно лечение, информираха от пожарната.

Огънят, обхванал кафене „Violet“ на бул. „М. М. Кусев“ 56, лумнал малко след 3 часа тази нощ. На място са изпратени две противопожарни коли, а ситуацията е овладяна за около 4 часа.

Пожарът е нанесъл огромни материални щети на заведението.

Тежко пострадали са и апартаментите на три етажа от блока, който е над самото кафене. Шестима са били евакуирани, прегледани и освободени от лечебното заведение.


Тепърва ще се изясняват причините за огъня и ще се изготвят експертизи.

Беше ужасно, излизаха пламъци и пушек, беше страшно, особено когато започна да гори покрива, разказват свидетели на пожара.

Част от живущите в силно обгорелите апартаменти на блока обаче са писали множество жалби срещу заведението. Не сме го искали, никой не ни е питал дали да го има това кафене, не сме давали своето съгласие. Хората смятат, че този пожар е целенасочен и разказват, че не случайно преди месец някой срязал найлоните на заведението.

Пострадалите от пожара обясняват, че през годините наемателите на заведението се държали арогантно с тях, такова било поведението им и след тази безсънна за тях нощ.

cross.bg; rodbg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име тук