Начало Култура.бг Онлайн фестивалът „E-Fest“ търси най-добрите певци и танцьори

Онлайн фестивалът „E-Fest“ търси най-добрите певци и танцьори

165
0

Най-добрите певци и танцьори търси фестивалът „Е-Fest“. Конкурсът се провежда за първа година изцяло онлайн. Целта е да се постави началото на авторитетна надпревара, която да даде възможност за изява на талантливи изпълнители в различни музикални и танцови стилове и да предложи възможности за професионално развитие на най-добрите. В конкурса вече се включиха много талантливи певци, инструменталисти и танцьори, както и творчески формации в сферата на певческото и танцовото изкуство, научи ДУМА от Ани Николова от MyFestivals. 

Авторитетно жури оценява изпълненията и ще определи най-добрите. Негови членове са именитата певица и преподавателка по народно пеене Бинка Добрева; хореографът и преподавател по български народни танци Асен Павлов, създател на формация „Чинари“; певицата Милица Божинова, започнала творческата си кариера в легендарната „Тоника СВ“; латино гуруто Памбос Агапиу; певецът, водещ и музикален журналист Александър Александров-Алекс. Най-добрите участници ще си поделят атрактивен награден фонд с парични и предметни награди, сред които изработване на професионален видеоклип, професионална фотосесия, професионални ангажименти в шоупрограми, грамоти и медалии. Заявки се приемат до края на април. 

Организатори на фестивала са „ЕНИ филм“ ЕООД и „ЕНИ тур“ ООД на платформата www.myfestivals.bg и страницата на фестивала във фейсбук. Финален галаконцерт на лауреатите ще се проведе в Пловдив в края на месец май, когато ще бъдат обявени и резултатите.

Дума;РодБГ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име тук