Начало Uncategorized След отпускане на мерките срещу COVID -19 Занаятчии и творци от цялата...

След отпускане на мерките срещу COVID -19 Занаятчии и творци от цялата страна участват в пролетния базар в Бургас

179
0

Първият Handmade базар за тази година се провежда в Морската градина на Бургас. В него участват над 50 производители от цялата страна. Те представят ръчно изработени бижута, играчки, сувенири, дървени и керамични изделия, био козметика,  храни и напитки и др.

„Въпреки обстановката,  въпреки тежката ситуация, искаме да покажем и другата страна на живота – цветната, която загубихме през последната година! Подкрепете българския производител, защото именно той пострада най-много от икономическата криза“, апелира Михаела Бошева от организаторите.

Тя разказа, че кризата свързана с коронавируса се е отразила негативно на занаятчиите и творците на ръчно направени изделия, те не са можели да участват в базари и изложения и да продават своите изделия. Някои трудно са оцелявали в кризата и са разчитали най – вече на онлайн търговия.

Надяваме се, че обстановката ще се нормализира и отново ще могат да се провеждат такива базари. Този в Бургас е може би най – големият в момента, който се провежда в страната. На открито сме, предприети са всички мерки за спазване на дистанция и безопасна среда предвид епидемичната обстановка! Участват производители от Видин, Варна, Пловдив, София , Враца и много други градове, които предлагат голямо разнообразие от уникални изделия и тук всеки може да намери това, което търси! Има прекрасни предложения за подаръци по повод Цветница и Великден, вкусни храни и напитки, красиви сувенири и др.

Пролетен базар на изкуствата и занаятите е на алеята до Флората и продължава до неделя 25 април /включително/ и е с работна време от 10 до 20 часа. 

Радио Бургас;РодБГ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име тук