Начало Хранене и здраве AquaSource АлоеФреш

AquaSource АлоеФреш

236
0

Стефка Братоевска, независим дистрибутор на АкваСорс

тел. 0899641530

Специално подобрена формула с двойно количество алое вера и 20% повече живовляк (псилиум). Предлага се във вегетариански капсули.  


AquaSource АлоеФреш е специално разработен за подпомагане на вътрешните очистителни процеси на дебелото черво и дорлната част на храносмилателния тракт.Той не уврежда полезните бактерии и подпомага поддържането на естествената микрофлора.


AquaSource АлоеФреш подпомага ефективното храносмилане, бързото отстраняване на ненужните вещества в организма и очистването на червата. Може да се използва от всеки ежедневно или само когато е необходимо.


AquaSource АлоеФреш съдържа само натурални съставки.Една от най-важните функции на човешкия организъм е не само усвояването на хранителните вещества, но също така и отстраняването на отпадните продукти. Важно е стомашно-чревният тракт да се поддържа в добро здраве чрез здравословно хранене и редовна физическа активност.


Повече от 5 000 години хората използват алое вера като естествен продукт за пречистване на организма. Това растение е използвано в Египет, Месопотамия и в Китайската династия. Неговите свойства за омекотяване и външно приложение са добре познати, но вътрешното приложение на алое има положителен ефект върху очистването.


Формулата на AquaSource АлоеФреш е уникална, тъй като се основава на взаимодействието на алое вера с други билки, като натурални влакна от индийски живовляк (псилиум). Тъй като не се усвояват, те набъбват, свързват се с отпадните вещества, които след това се отделят от храносмилателния тракт. Същевременно се постига ефективно отстраняване на тези ненужни вещества и се запазват полезните бактерии, жизнено важни за правилното храносмилане.
Живовляк (псилиум) – допринася за редовното изпразване на червата.

Корен от джинджифил – добър антиоксидант.

Корен от репей
– подпомага доброто храносмилане.

Корен от ревен – подпомага чревното здраве.

Билка мате – подпомага отстраняването на отпадните продукти.

Водорасли келп финаско – съдържат широка гама важни хранителни вещества.

Цитрусови биофлавоноиди – друг вид добър източник на антиоксиданти.

Храносмилателни ензими – подпомагат ефективното храносмилане.

AquaSource АлоеФреш може да се използва от всеки ежедневно за поддържането на доброто храносмилане и работата на храносмилателния тракт или като част от едномесечна дълбоко очистваща програма.

РодБГ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име тук