Начало Новини.бг Шокиращо ВИДЕО от Варна! Баба се покатери на Аспаруховия мост и…

Шокиращо ВИДЕО от Варна! Баба се покатери на Аспаруховия мост и…

403
0

Видео показа каква потресаваща случва се е разиграла във Варна. Кадрите, които бяха разпространени от мъж с инициалите Йордан П., показаха сърцераздирателна гледка.

От видеото се вижда как възрастна жена се катери по огражденията на Аспаруховия мост във Варна, като се опитва да ги премине и да скочи от моста.

За щастие тогава спира младият мъж, привлечен от гледката, който внимателно пристъпва към отчаяната старица и започва да я уговаря да слезе.

Това, което обаче взриви мрежата, е разказът на мъжа за това какво се е – или по-скоро не се е случило, по време на драматичната случка.

Ето какво написа той за случилото се (публикуваме думите му без редакторска намеса):

„Не знам как изглежда, дали е грозно или не. Просто в бързината реших да заснема тази случка, за да покажа, че човещината я няма. Жалко за хората, които минаваха и отминаваха с безразличие.

Жалко е, че ръкомахах и никой не спря. Жалко е, че даже и таксиметровия шофьор, когото помолих за помощ и ми отказа, поради причината да не го ударят…

За което много ме е ят! Струваше ми 10 минути за да сляза от моста, да обърна автомобила си и да се върна на „Аспаруховия мост“. А през това кратко време са минали стотина коли и никой нищо.

Жалко е че се наричаме хора! Същества без душа, съчувствие и сърца…..

Единствения човек (Да ,с главна буква!) бе една жена, която единствена се отзова бързо и реагира адекватно. На нея БЛАГОДАРЯ! и на полицията че реагира бързо а за другите жалко“.

Какво е накарало възрастната жена да предприеме това решение все още не е ясно.

Междувременно стотици хора изразиха своя респект и възхищение от постъпката на Йордан. Мнозина се заинтересоваха и от съдбата на възрастната жена, решила да сложи край на живота си по този ужасен начин, с желание да я открият й помогнат.

blitz.bg; rodbgв

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име тук