Начало Новини.бг „Има такъв народ“ ще върнат на секундата мандата за съставяне на правителство

„Има такъв народ“ ще върнат на секундата мандата за съставяне на правителство

168
0

„Има такъв народ“ ще върне веднага мандата за съставяне на правителство. Това съобщи в социалната мрежа Фейсбук лидерът на партията Слави Трифонов. Той пише, че политическата сила няма необходимия брой депутати или партньори, за да състави стабилно правителство. По думите му „предлаганата подкрепа е от политически субекти, които са вредни, алчни и доказано компрометирани. И това тяхното не е подкрепа, а зависимост“. Слави Трифонов уточнява, че предложението на „Има такъв народ“ за министър-председател е световната шампионка по шах Антоанета Стефанова.

Ето го и целият пост на Слави Трифонов:

„За наша радост има българи, които ни карат да се гордеем. Пред света. Ето например, имаме двама световни шампиони по шах. Веселин Топалов и Антоанета Стефанова. Световните шампиони по шах са обожествявани по света. За тях се пишат книги, правят се филми и имената им са изписани със златни букви в световната история. И ние имаме двама.

Нашето предложение за министър-председател е световният шампион по шах Антоанета Стефанова. Тя има икономическо образование и говори пет езика. Сравненията, размислите и изводите оставям на вас.

Разбира се, Антоанета Стефанова веднага ще върне мандата. Веднага. На секундата. Защото “Има такъв народ” няма необходимия брой депутати или партньори, за да състави правителство. Стабилно правителство. Предлаганата подкрепа е от политически субекти, които са вредни, алчни и доказано компрометирани. И това тяхното не е подкрепа, а зависимост.

Така че Антоанета Стефанова ще приеме мандата с уважение и веднага ще го върне. Законът, Конституцията и демокрацията ни дават възможност да направим по-добър избор.“

Радио Варна;РодБГ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име тук