Начало Дарителство Варненката Йоанна Йорданова с нова благородна кауза

Варненката Йоанна Йорданова с нова благородна кауза

212
0

От дълги години, варненката Йоанна Йорданова се е отдала на благотворителността. Хората я познават като основният „двигател“ на кампанията „Жълти стотинки“ във Варна. Преди месец, тя се впусна в ново благородно предизвикателство – набирането на средства в помощ на центровете за деца с аутизъм и Синдром на Даун.

Кампанията е част от проекта „Децата на България“, чиято цел е до края на годината да бъде събрана сумата от 100 хиляди долара. Те ще отидат за нуждите на 7 центъра  за деца със специални потребности в страната. Един от тези центрове е във Варна.

„Моята цел е до 28 май да събера 3000 долара, с които да подпомогна кампанията. Това се равнява на 300 човека по 10 долара“, каза Йоанна Йорданова. Само за няколко дни тя е успяла да събере част от сумата. Йоанна призовава повече хора да се включат в инициативата.

Всеки, който желае да дари средства в помощ на кампанията може да го направи на създадената от Йоанна Йорданова фъндрайзинг страница във Фейсбук на следния адрес: https://www.facebook.com/donate/259183475928259/10223255184620235/

Иван Барбов – bnr.bg; rodbg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име тук