Начало Култура.бг Почина актрисата Лорина Камбурова

Почина актрисата Лорина Камбурова

275
0

Внезапно почина актрисата Лорина Камбурова. Новината съобщи руска режисьорка, с която актрисата е снимала филм в Москва в социалните мрежи, съобщи Нова телевизия.

30-годишната Камбурова е получила усложнения заради вирусна пневмония в московска болница. 

„И Лорина Камбурова е тръгнала нагоре! Много талантлива, много добре възпитана, много красива. Тръгна от 17-годишна от 3-ия сезон на „Мюзик айдъл“, тръгна от красивата Варна, от артистично семейство, с известни братя, с музикалния проект „Росен и Лорина“, с много филми, сериали, озвучаваше холивудски продукции, в „Скъпи наследници“, във „Връзки“. Много пъти ми е гостувала в „Дарик“. Бог да я прости!“, написа във фейсбук Ники Кънчев.

И ктьорът Иво Аръков отправи последни думи към Лорина Камбурова. 

„Сърцето ми е разбито и душата ми скърби да науча, че това прекрасно същество вече не е сред нас. Имахме прекрасно партньорство пред камерата и добро приятелство зад нея. Отнеха ни я, без предупреждение, а тепърва и предстояха големите роли, за които беше изрядно подготвена“, пише той във фейсбук.

Лъчезарно момиче с борбен характер, силна воля, божествена красота, абе както се казва нашата „Wonder Women“ (Жената Чудо). Липсата ти ще е осезаема от всички, както от колеги така и от фенове, а тя имаше от всичко по много!

Лорина Камбурова е родена 1991 година във Варна. Родителите й си отиват от света много рано и тя остава кръгъл сирак. Като ученичка се явява в трети сезон на музикалния формат Music Idol и стига до финала.

Приета е в Икономическия университет във Варна, но решава да развие потенциала си в НАТФИЗ. Завършва в класа на проф. Здравко Митков. Заедно с музиканта Росен Пенчев се изявяват като дуо Ross’n Lorina. Известна е и с участията си в някои американски продукции като „Любов и чудовища“, „Денят на мъртвите: Лоша кръв“, „Състезание на смъртта 4: Отвъд анархията“ и др.

През 2017 г. красивата варненка записа участие в клипа на своя колега актьор и музикант Стефан Вълдобрев към „Тази песен не е за любов“, който за броени дни събра десетки хиляди гледания в YouTube и стана хит в социалните мрежи. Партньор на Лорина във видеото е актьорът Мак Маринов.

marica.bg; rodbg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име тук