Начало География.бг Велин Пасков и пътешествията, които ни карат да мечтаем

Велин Пасков и пътешествията, които ни карат да мечтаем

155
0

Екзотични пътешествия и разяснения за местните обичаи, фестивали и традиции представя блогът TravelGuide.Tours. Негов създател и автор е журналистът Велин Пасков, който, както сам обича да разказва пътува от 3-годишен.

Блогът описва на-красивите ми спомени, разказва Пасков. В него може да откриете както ледените приключения на семейство Мария и Велин Паскови при -30 градуса в китайския Харбин, така и горещите им преживявания в Саудитска Арабия, в Индонезия, Тайланд, Алжир….

Както и отговори на въпроси като къде живеят жените с дългите вратове? Има ли син ориз? Какъв е вкусът на зелените балийски палачинки? Морени ли са морените на „Златните мостове“? Как да изкачим купола на най-величествената сграда в Рим?

Богато илюстриран със снимки и видеа, в съчетание с текстовете, които ни потапят в света на другите култури, блогът на Велин Пасков буквално може да накара всеки да помечтае за далечните, но не само дестинации, защо не и да се изкушим да ги посетим. Освен това, по-голямата част от пътешествията още не са описани и разказaни.

Радио Варна;РодБГ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име тук