Начало закон и ред 72 часа арест за Иван Кокинов от Бургас, опитал да убие ученичка...

72 часа арест за Иван Кокинов от Бургас, опитал да убие ученичка с нож

216
0

Окръжна прокуратура – Бургас задържа за срок до 72 часа Иван Кокинов. Той е обвинен за това, че направил опит умишлено да умъртви 17-годишно момиче. 

На 27 юни, около 22,30 часа, озверял от дрога Кокинов намушка без никаква причина с ловджийски нож 11 пъти ученичка. Жертвата е непълнолетна – на 17 г. Бруталната сцена се е разиграла пред бизнес център „Кондоско”.

Компанията била от две момичета и две момчета, които пресичали пешеходната пътека от Гробищния парк към ж. к. „Изгрев”. Въоръженият нападател изскочил внезапно и ги подгонил с нож в ръка. Те се разбягали в различни посоки, но едно от момичетата се спънало и паднало. Така попаднало в лапите на предрусалия Иван. В този момент той замахнал с ножа, като забил острието му първо във врата й, след което продължил да я ръга на посоки.

След като тя спряла да мърда, Кокинов побегнал, без да прибира ножа. Нощният охранител на бизнес центъра чул виковете за помощ на приятелите й и подал сигнал на тел. 112. На място дошла линейка и полицейски екипи. Лекарите все още се борят за живота на момичето. 

Кокинов е с тежко криминално досие, с престъпления в различни области. Списъкът с неговите прояви започва от 2018 г., когато е хванат с наркотици. Само година по-късно криминогенът се забърква в документни престъпления и кражби.

desant.net; rodbg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име тук