Начало Спорт.бг Ограничават трафика на коли по участък от пътя Габрово – Шипка

Ограничават трафика на коли по участък от пътя Габрово – Шипка

161
0

Движението на автомобили над 3,5 тона по път I-5 Габрово – Шипка ще бъде ограничено на 3 юли (събота), от 8 ч. до 12 ч., във връзка с провеждането на събор в местността „Историческа поляна“ на връх Бузлуджа, съобщават от АПИ.

Алтернативният маршрут за движение на МПС е през Прохода на Републиката – път II-55 Велико Търново-Гурково. Моторните превозни средства ще се пренасочват от разклона за гр. Дебелец към Прохода на Републиката.

Локалният трафик в град Габрово, както и идващите от север и запад автомобили ще се пренасочват от град Габрово по път III-552 през Трявна – Белица и Вонеща вода към път II-55 Прохода на Републиката и обратно. В участъка Трявна – Вонеща вода шофьорите трябва да карат с повишено внимание и стриктно да спазват поставената временна сигнализация, тъй като преминават през участък с ремонтни дейности.

Във връзка с провеждането на 68-мата Международна колоездачна обиколка, чийто маршрут съвпада с ограничения участък от път I-5,е необходимо моторните превозни средства, пътуващи от Бузлуджа към Габрово, да изчакат на панорамния път или на паркингите в района на връх Шипка до преминаване на колоездачната колона в посока Казанлък.

Радио Стара Загора;РодБГ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име тук