Начало Uncategorized Емилия каза защо слиза от сцената

Емилия каза защо слиза от сцената

31
0

Поп-фолк дивата Емилия наруши мълчанието си, след като изненадващо обяви преди седмица, че отменя всички свои участия. Изпълнителката на „Само тебе искам“ не опроверга слуховете, че е в очакване на нова рожба. Въпреки това успокои феновете си, че слизането й от сцената е само временно.

„Много съм щастлива от резултатите, които показва “Турбуленция”, oт цялото внимание, вашата любов и загриженост, но имах нужда да забавя темпото. Предстоят все по-интересни проекти, за които нямам търпение да ви споделя, но те изискват цялото ми внимание и време. Благодаря ви“, обясни певицата в профила си в Инстаграм, като сподели и две снимки от свое участие. Те предизвикаха обаче нова вълна на спекулации за бременност, а в причина за това се превърна малко по-закръгленото коремче, което се вижда на една от тях.

Междувременно Емилия не пропусна да честити рождения ден и на своя любим – бизнесменът Жорж Башур. „Отношението е нещо малко, но с голямо значение. Уважението е също толкова малко но с трайно значение в живота ни. Любовта ли? Тя е за смелите. Тя е за търпеливите. Тя невинаги е лесна, но винаги си заслужава!“, написа Емилия, като определи мъжа си като своята „луда и истинска любов“.

Монитор;РодБГ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име тук