Начало Новини.бг „Черноморски Оскар“ ще получи кметът на община Каварна

„Черноморски Оскар“ ще получи кметът на община Каварна

237
0

„Черноморски Оскар“ ще получи кметът на община Каварна Елена Балтаджиева  днес в курорта Слънчев бряг. Общината е финалист в категорията „ Местна власт с принос в развитието на бизнеса и туризма на Черноморието“.

Седмото издание на Черноморските оскари е организирано от агенция ВИП Комуникейшънс. Разнообразният вид туризъм, който се развива в каварненската община все повече привлича туристи от близо и далеч. Крайбрежието с дължина 42 км. с уникални брегове и скали характерни само за този район по черноморието и съчетани с културно – историческите забележителности, аквапаркове, голф игрища, велоалеи и плажове са все по-предпочитани за разходки, почивки и плажове. Развитието на морски туризъм, бизнес туризъм, фототуризъм са част от разнообразните дейности, които подпомагат развитието на по – добър живот на територията на общината. Наличието на природните резервати и защитени местности като Нос Калиакра, Болата, Яйлата, Таук лиман, Долината на авлигите са уникална възможност за досег с природата и историята на района от страна на гостуващите туристи, търсещи интересни преживявания.

Балтаджиева подчертава, че община Каварна е добра дестинация за всеки човек, семейство или група приятели, на които се предоставят добри възможности за емоционално преживяно време и желания за връщане отново по тези места.

Връчването на Черноморски Оскар е дело на всички вложили труд, енергия и желания за развитието на черноморската община във време на нови реалности на живота.

Радио Варна;РодБГ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име тук