Начало Новини.бг Най-после добра новина за Околовръстното от „Скобелева майка“ до Асеновградско

Най-после добра новина за Околовръстното от „Скобелева майка“ до Асеновградско

548
0

Всеки момент предстои да стартира проектът за изграждане на Околовръстното шосе от „Скобелева майка“ до Асеновградско шосе, съобщи в Пловдив министърът на финансите Владислав Горанов, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

По думите на Горанов, се работи по развитието на локалите на Асеновградско, за да се развие индустриалната зона между Пловдив и Асеновград. 

Подробности за проекта към настоящия момент не са дадени. Министърът обаче не спести похвалите си за Пловдив. Ето какво каза:

„Не е тайна, че Пловдив е един от най-динамично развиващите градове в последните десетилетия, с изключително успешен социален и икономически модел, който е пример за останалата част на държавата. Това ни ангажира и като правителство, и местната власт, да се опитваме постоянно със съвместни усилия да подобряваме качеството на живот в града. Не случайно се направиха огромни инвестиции в пътната инфраструктура.“

Владислав Горанов припомни, че през февруари правителството отпусна 37 милиона лева за развитие на спортната инфраструктура в града и конкретно за стадионите на „Ботев“ и „Локомотив“ Пд.

Plovdiv24;RodBG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име тук