Начало Новини.бг Псуващият репортер от БНТ се обясни за гафа си в ефир от...

Псуващият репортер от БНТ се обясни за гафа си в ефир от изборите в САЩ

180
0

Колеги и приятели го успокоиха, че издънката е на тонрежисьора, ръководството е направило много сериозна забележка на хората в апаратната

Гаф по време на живото включване на БНТ от вечерта на изборите в САЩ разсмя социалните мрежи. Специалният пратеник на БНТ Александър Марков изсипа куп ругатни и псувни, без да знае, че микрофонът му не е изключен. „Колкото и да се стараеш, да отделяш време и да се подготвяш, колкото и да си наясно с правилата за поведение в ефир, в определени моменти, когато си 24 часа на крак, не си спал от денонощия и очилата ти се изпотяват от собствения ти дъх, казваш неща, които не бива.

Поднасям извинение на зрителите на БНТ за недопустимия език в ефир.“, заяви в социалните мрежи репортерът на БНТ Александър Марков, който изпусна няколко цветущи думи в ефир по време на жива връзка от изборния ден в САЩ. Той се беше ядосал, че очилата му се запотяват и след като тръгна репортажа, който обяви, той си изкара яда на маска с цветни епитети. „Благодаря на колегите за подкрепата и разбирането. БНТ е институция и ние всички ежедневно работим с високи стандарти за професионализъм и етика.“, каза още той. Колеги и приятели го успокоиха, че гафът е на тонрежисьора и коментираха публикацията му. Пред „Телеграф“ от БНТ уточняват, че става въпрос за много неприятен гаф. След края на емисията шефовете на новините се свързали с Марков, който обяснил, че маската запотявала очилата му, което накрая го вбесило, защото го превръща в на практика сляп човек. Той смятал, че микрофонът му е изключен и затова си позволил подобно нещо. Освен това бил преуморен от почти денонощното предаване от Америка в продължение на повече от седмица. И поредното замъгляване на очилата му преляло чашата. На хората в апаратната също е направена много сериозна забележка. Това влиза в графата „рисковете на живото предаване“.

Blitz.bg;РодБГ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име тук