Начало География.бг До обяд слабо ще превали сняг

До обяд слабо ще превали сняг

278
0

Слаб сняг вали в момента в районите на Варна, Силистра, нос Емине и в Бургас. Предимно положителни са температурите на въздуха. Минус 2 градуса е в Шумен, минус 1 в Бургас и Ахтопол, 0 градуса в Силистра, 1 градус в Добрич, Разград, Варна, Шабла и на нос Емине, 3 градуса е на нос Калиакра. Никъде няма образувана снежна покривка.

Във Варна атмосферното налягане 1015хПа – по-ниско от средното за месеца, през деня слабо ще се повиши, относителната влажност на въздуха е 72%.

Днес облачността ще е по-често значителна и главно през първата половина от деня на места ще превали слаб сняг и дъжд. Вятърът от запад-северозапад ще се усили до умерен и с него след обяд ще нахлува малко по-студен въздух. Максимални температури между 4° и 7°, за Варна около 6°.

Вълнение на морето 2-3 бала. Температура на морската вода 6°-8°.

Изгрев на Слънцето за Варна в 7 часа и 2 минути, залез в 17 часа и 43 минути.  Продължителност на деня – 10 часа и 41минути.

Във Варна най-високата температура на днешния ден /20.6°/е измерена през 1955 година, а най-ниската /-9.7°/ през 1954година.

Радио Варна;РодБГ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете Вашия коментар
Моля въведете Вашето име тук